1. mai, 2012

Manifest

1.mai Hurra!

Verdens solidaritetsdag, verdt å feire kanskje?  Men vi heiser ikke flagget i dag, heiser aldri flagget på 1.mai. Hvorfor ikke? Tradisjon at ikke bønder (vi er jo egentlig det) ikke flagger. Selv om vi faktisk har gjort det enkelte ganger, men ikke i dag.

Se 1.mai parolen for Norges kommunistiske parti.

Tekst:

             Styrk kommunene – slett gjelda

             Fjern energiloven!

             Kampen mot kapitalismen er kampen for fred!

             Nei til EU – Nei til sosial dumping

             Ingen skal bo seg i hjel – sosial boligpolitikk nå!

             Statlige sykehus – fjern helseforetakene!

                                                                   Nok er nok – Norge ut av EØS          

   se bildet av fanen:

 

Manifest

Vedtatt på NKPs Landsmøte 1. og 2. april 1995

1. Målet for Norges Kommunistiske Partis virksomhet er et rettferdig, bærekraftig framtidssamfunn - kommunismen. I dette samfunnet skal menneskene selv skape seg en verden fri fra materiell nød, fri fra enhver økonomisk utbytting og fri fra all diskriminering på grunn av kjønn, tro eller etnisk tilhørighet. I dette samfunnet skal det ikke finnes politisk eller kulturell undertrykking. Kommunismen vil være en samfunnsform preget av sosial likhet og fri individuell utfoldelse, en samfunnsform der menneskene i fellesskap er herre over sine egne arbeids -og livsvilkår.

 

Jeg sto opp 10:30. Tok bilde av mitt (nye) fjes. Tuller, forandringen ligger i at jeg føler meg skikkelig stram fra ørene og nedover halsen og i kinnene. Mindre gul og blå enn i går. I går dekte jeg litt til med pudder siden jeg skulle ut og reise. Det er faktisk bare to personer utenom mine barn m/sine som vet dette. Ja de får da tidsnok vite det....

Begynt på "Englemakersken" av Camilla Läckberg. Herlig begynnelse da :-)